våndan av att gå ut med sin chef en fredagskväll och supa
Efter 10 bira var kommer givetvis stunden då man är oense och som alla vet: in vino veritas. Hårda ord fälls. Onda blickar ges. Muttranden hörs.
– jag hoppash jag har schamma lön på måndag som idag
– vi får shcee… vi får scheee…
Hur ser onsdagar ut då? Vore bra att veta inför kvällen..
Ujujuj…
chefen borde iofs inte supa med sin personal. Att inmundiga en mängd som inte påverkar omdömmet är en annan sak, tycker jag.
Det är osmart av en chef att sätta sig i den sitsen (av många anledningar). Är man rätt chefsämne då?
Jag skulle säga att man inte är det. Inte om man super så där mkt!
Och om jag var anställd skulle jag se till att få chefen att skriva på papper om löneförhöjning så fort han blev tillräckligt på lyset *s*
Fan, sätter du lönen för din chef?
Då tycker jag att du kan göra avdrag för dubbel fylla. En fylla på kvällen före, och en bakfylla dagen efter…
Mr B..eller så kanske det är tvärtom?